KATALOG
 BIBLIOTEKI
PODGLĄD MARC21

KATALOG KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Pasieka wyobraźni : o twórczości Józefa Chełmowskiego : monografia zbiorowa
"O twórczości Józefa Chełmowskiego "

LDR
01727nam a2200445 i 4500
001
n 20191026094216077474
005
20191121141836.0
008
170718s2017||||pl|ao|||||||||000|0|pol||
020
_ _
a 9788365472045
020
_ _
a 9788391961469
035
_ _
a 991012661849705066
035
_ _
a (PL-WaBN)b56511243-48omnis_nlop
035
_ _
a b56511243
035
_ _
a (OCoLC)1003013583
035
_ _
a (PL)b0000005651124
035
_ _
a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910452703905606
040
_ _
a WA N c WA N
245
0 0
a Pasieka wyobraźni : b o twórczości Józefa Chełmowskiego : monografia zbiorowa / c pod redakcją Daniela Kalinowskiego i Tomasza Siemińskiego.
246
3 0
a O twórczości Józefa Chełmowskiego
260
_ _
a Bytów : a Gdańsk : b Urząd Miejski ; b Muzeum Zachodniokaszubskie, c 2017.
300
_ _
a 278, [2] strony : b ilustracje kolorowe ; c 25 cm.
504
_ _
a Bibliografia na stronach 269-278.
600
1 7
a Chełmowski, Józef d (1934-2013) 2 DBN
648
_ 7
a 1901-2000 2 DBN
648
_ 7
a 1945-1989 2 DBN
648
_ 7
a 1989-2000 2 DBN
648
_ 7
a 2001- 2 DBN
650
_ 7
a Artyści ludowi polscy 2 DBN
650
_ 7
a Sztuka ludowa 2 DBN
650
_ 7
a Sztuka polska 2 DBN
650
_ 7
a Sybilla
651
_ 7
a Kaszuby 2 DBN
655
_ 7
a Praca zbiorowa 2 DBN
700
1 _
a Kalinowski, Daniel d (1969- ). e Redakcja 1 n 97058724
700
1 _
a Siemiński, Tomasz. e Redakcja 1 n 96220897
710
2 _
a Brusy (Polska). b Urząd Miejski. 1 n 2007045644
710
2 _
a Muzeum Zachodniokaszubskie (Bytów).
920
_ _
a 978-83-65472-04-5
980
_ _
a 7.031.4(438)